Levvintage winkel
image/svg+xml
Gepubliceerd op 18 juli 2023

Levvintage is geopend

Soms heb je weinig te besteden terwijl je er wel leuk uit wil zien. Dan is het fijn als je op een laagdrempelige manier mooie kleding kunt uitzoeken. Dan kan je bij Levvintage anoniem terecht voor gratis en betaalbare vintage kleding. 

Ook collega’s van Levvel kunnen doneren aan en winkelen bij Levvintage. De opbrengsten gaan rechtstreeks naar jongeren- en ouderparticipatie binnen Levvel. 

Nieuws

Het is meer dan alleen een winkel. Het betekent ook mensen ontmoeten, netwerken, chillen, sparren. Er is altijd wel een ervaringsdeskundige in huis waar je terecht kunt voor een praatje, als je dat zou willen.

Levvintage is opgezet door Teunie Spaargaren en Marie-Claire van Den Bosch, beiden ervaringsdeskundigen. Dit deden ze samen met jongeren en ouders van de participatiegroep 't Hart en met behulp van de EKT-huis Familie, en vele collega's.

‘t Hart is een participatieteam met voornamelijk jongeren en een groep met alleen ouders. Alle leden hebben op verschillende levensgebieden ervaring met de jeugdhulpverlening. Het EKT-huis is een plek waar jongeren en gezinnen in gesprek kunnen gaan met ervaringsdeskundigen.

Kleding uitzoeken en doneren

Jongeren en gezinnen die hulp krijgen van Levvel kunnen kleding komen uitzoeken en iedereen kan kleding doneren. Meer weten? Mail naar: 

levvintage@levvel.nl