Hoe ervaart u de hulpverlening van de Bascule? Hoe verliep bijvoorbeeld de procedure van aanmelding tot afronding van de behandeling? Hoe lang heeft u moeten wachten voor u bij de Bascule geholpen werd? Heeft u inspraak in het behandelplan? Krijgt u voldoende informatie? Voelt u zich 'partner in de zorg' van uw kind?
Kortom: wat kan volgens u anders of beter, ook voor andere ouders?

Uw ervaringen zijn voor ons belangrijk. Wij gaan regelmatig in gesprek met de Raad van Bestuur over wat we horen. Onze insteek is altijd goede zorg vanuit het cliëntperspectief.

Zo hebben ervaringen van ouders bijvoorbeeld geleid tot verbeteringen van het aanmeldproces, het maken van afspraken en de bereikbaarheid van behandelaren. Ook is het inmiddels steeds vanzelfsprekender geworden om ouders sneller en ook meer te betrekken bij de behandeling. Zo is het nu heel gewoon dat ouders af en toe mee-eten op de groep of overnachten als een kind is opgenomen. Allemaal onderwerpen waar wij ons hard voor hebben gemaakt omdat wij - of andere ouders - vonden dat dit belangrijk was of anders kon.

We horen het graag als u ons iets te zeggen heeft

U kunt ons mailen via: clientenraad@debascule.com. Wanneer u uw naam en telefoonnummer vermeld nemen wij, of de ondersteuner van de CCR, contact met u op.

Wilt u zelf meedoen in de CCR?

Laat het ons weten, we kunnen nog wel wat versterking gebruiken. Uw bijdrage en inzet is meer dan welkom.
Lees meer over lid worden van de CCR