Ontwikkel je kansen

Werken bij de Bascule is niet alleen boeiend, maar prikkelt je ook om je blik continu te verruimen. De Bascule hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Ook omdat het werkveld zich voortdurend ontwikkelt.

De Bascule biedt je een prettige werkomgeving. Met uiteenlopende mogelijkheden om je deskundigheid te vergroten en je verder te ontwikkelen binnen de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat jij de kans krijgt om je professioneel te ontwikkelen. Daarom hebben wij een intern trainingsaanbod waarin je bijvoorbeeld leert competentiegericht te werken en om te gaan met agressie. Ook besteden wij veel tijd aan deskundigheidbevordering en kennismanagement zodat je de beste ondersteuning in je werk krijgt. Hiervoor hebben wij bijvoorbeeld de vakgroepen. In de vakgroepen delen we kennis met elkaar, doen wetenschappelijk onderzoek en ontwikkelen nieuwe behandelmethoden. Zo begrijpen we complexe problemen steeds beter en kunnen we deze beter behandelen.

Samenwerken zit in ons DNA. Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerken de sleutel is tot de beste zorg voor kinderen, jongeren en gezinnen. Door met andere instellingen en hulpverleners samen te werken kunnen we kennis en ervaring delen, zodat we samen de juiste hulp op het juiste moment kunnen bieden. Samen, beter.Meer weten over werken bij de Bascule?

In de filmpjes hiernaast vertellen medewerkers wat het werken bij de Bascule zo boeiend maakt.