Zorgen voor jezelf

17 oktober 2019

Oudercafé 12 november

Op 12 november organiseren wij weer een oudercafé: dé plek waar je andere ouders, pleegouders en experts ontmoet. Waar je met elkaar in gesprek kunt gaan en ervaringen kunt delen. Deze keer praten we met elkaar over het onderwerp 'Zorgen voor jezelf'. 

Natuurlijk ben je blij dat je kind geholpen wordt. Maar vaak komt er bij de hulpverlening nog van alles kijken: afspraken met hulpverleners, onderzoeken, vragenlijsten, contacten met school, familie en buren. Hoe zorg je daarbij dat je andere kinderen en je partner ook genoeg aandacht krijgen? En hoe zorg je daarbij goed voor jezelf, juist in een periode dat het met je (pleeg)kind wat moeilijker gaat? Hierover willen we tijdens het oudercafé op dinsdag 12 november met elkaar in gesprek gaan.

Een expert met veel ervaring in het begeleiden van gezinnen die te maken hebben met hulpverlening, zal wat vertellen over het onderwerp. Daarna praten we er met elkaar over verder. Er is veel ruimte om vragen te stellen en om jouw ervaring te delen. Arne Popma, kinder- en jeugdpsychiater bij de Bascule, is deze avond de gespreksleider.

Het oudercafé wordt georganiseerd door Spirit en de Bascule. Ouders en pleegouders die door een van de organisaties worden begeleid, zijn van harte welkom. Wil je meepraten? Geef je dan op via oudercafe@debascule.com. Je kan ook bellen met José van Dijk: 06 - 30 14 48 68.

Dinsdag 12 november 2019
Inloop vanaf 19.00 uur, we starten om 19.30 uur. Van 21.00 tot 21.30 uur napraten met een drankje.
Locatie: De Pits, IJsbaanpad 9-11-13 in Amsterdam (vlak bij het Olympisch Stadion).

Klik hier voor de flyer van het oudercafé.