Ons opleidingsprogramma houdt zoveel mogelijk rekening met je wensen, niveau en interesses. Je komt in een team van topklinische specialisten op het gebied van kinder- en jeugdpsychiatrie. Een ervaren en in veel gevallen gepromoveerde collega staat je bij gedurende je stage. Voor het technisch theoretisch deel van de opleiding werken wij samen met Triversum in Alkmaar. En als je internationale ambities hebt: stageplaatsen in het buitenland behoren tot de mogelijkheden. Als de subsidie aanvraag is gehonoreerd, kunnen wij op elk gewenst moment aansluitend op je opleidingschema de stage starten. Naast een fulltime aanstelling bieden wij ook de mogelijkheid tot een parttime stage van 32 uur per week.

Werk op een wereldplek

Als AIOS ga je werken in de hoofdstad van Nederland. Die kwalificatie gaat ook op voor het vakgebied kinder- en jeugdpsychiatrie. Hier vind je alles dat het vak (en het leven) interessant maakt. Je werk speelt zich af in onze klinische-, deeltijd- en poliklinische voorzieningen van de Bascule. Onze hoofdlocaties zijn Rijksstraatweg 145 in Amsterdam-Duivendrecht en Meibergdreef 5 op het AMC terrein in Amsterdam Zuidoost. Consultatie wordt geboden aan het AMC, een JJI (justitiële jeugdinrichting) en een besloten behandelcentrum. De AIOS draaien samen met de ANIOS als voorwacht mee in de dienstenpoule voor de avond-, nacht- en weekenddiensten voor alle afdelingen van de Bascule. Dit is een poule met een ruime bezetting. Wij bieden onze specialistische zorg voor de regio Amsterdam e.o. en bieden daarnaast topklinische zorg voor cliënten uit heel Nederland.

Ook interessant

Beloning is conform de CAO GGZ. Bij een fulltime aanstelling is er naast je salaris een opleidingsbudget van 2.000 euro beschikbaar voor stages, het bezoeken van symposia en/of bijdrage aan studieboeken. Je ontvangt 8% vakantiegeld en een eindejaar uitkering. Het is mogelijk om een ziektekostenverzekering met korting af te sluiten.

Kom de sfeer proeven

Ons team heet je van harte welkom om eens de sfeer te komen proeven. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met de opleidingscoördinator kinder- en jeugdpsychiatrie, telefoon: (020) 890 18 85 of 06 407 02 332. Of mail naar: opleiding.kjpsychiater@debascule.com.

Neem direct de stap

Direct solliciteren kan natuurlijk ook, stuur je sollicitatie met CV onder vermelding van 'AIOS' naar: sollicitatie@debascule.com.

Samen, beter met

Moenja Bouaoud

GZ-psycholoog

Moenja Bouaoud

GZ-psycholoog

Lilian de Waal Malefijt

orthopedagoog in opleiding

Leonie Tielen

orthopedagoog

Chaim Huyser

kinder- en jeugdpsychiater

Marjolein Bus

cognitief gedragstherapeut

Ingrid Hunsel

onderwijsassistent op de Pionier

Alies Heerma

kinder- en jeugdpsychiater